Catering / Festmenyer

Våra måltider är mycket omsorgsfullt tillagade av de bästa råvarorna.
De presenteras smakfullt på den plats och vid den tid som vi kommer
överens om med kunden. Minsta antal för beställning är 30 personer.
Vi leverar maten på stilfulla engångsfat.

Minsta antal för beställning är 30 personer.

FÖRRÄTTER
Krämig blomkålssoppa smaksatt med vermouth, samt en halstrad pilgrimsmussla

Chévre chaud med balsamvinägerkokta rödbetor, rostade pinjenötter och ruccola

Gravad oxfilé med sallad på endive och fänkål samt en senapsdressing

Västerbottenostpaj med löjrom och tillbehör

VARMRÄTTER
Rosastekt ankbröst med krispiga grönsaker i sezuhanpepparsås serveras med en vårrulle.

Kalvrostbiff med marsalasky, ljummen spenatsallad och potatisflarn.

Halstrad gösfilé med krämigsvartrot, smörad tomatbuljong och kokt potatis

Lättbakad rödingfilé med sojabräserad Shiitakesvamp och syltadingefära

DESSERTER
Hallonpaj med vanilj och limeyoughurt

Ingefärskokta päron med kolasås och vaniljgrädde

Osttallrik (4 sort) med marmelader

Choklad och kaffe mousse med bärkompott



Mervärdesskatt tillkommer med 12% på all catering.